Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justinnak nem túl nagy...

2008.06.28

A Life&Stile magazin Justin Timberlake-kel készített interjújából kiderült, hogy még a tinilányok vágyainak tárgya sem tökéletesen elégedett magával. Az énekes őszintén elárulta, melyik testrészét alakíttatná át.A 27 éves szívtipró a beszélgetés során őszintén mesélt félelmeiről és vélt vagy valós testi hiányosságairól. - A lábaim lehetnének izmosabbak is – kritizálta magát őszintén Justin. Egyéb tekintetben a sztár tökéletesen elégedett külsejével, és bátran ledobná a ruháit egy fotó vagy egy film kedvéért.
– A legnagyobb félelmem egyébként az, hogy egyszer sörhasam lesz – avatta be Justin az olvasókat a féltve őrzött titokba. Legújabb filmje, a Love Guru ősszel kerül a mozikba, ahol egészen fürdőnadrágig vetkőzik a sztár. Mellesleg az a fürdőgatya meglehetősen meg van töltve.
– Bárcsak akkora lenne, mint a filmben – nevet Justin. – Bevallom az igazat: történt egy kis számítógépes kiigazítás azon a részen. De csak egy egészen pici. Hogy mekkora az akkora, azt az énekes eddigi barátnői, Cameron Diaz, Britney Spears és a jelenlegi kedves, Jessica Biel tudnák megmondani. Nekünk pedig megmarad a találgatás…