Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Timberlake miatt felvágta az ereit- A világ szűznek hitte, barátja szerint perverz volt!

2009.03.17

undefined

Britney és Justin Timberlake már az első héten lefeküdtek egymással

 

Britney Spears tizenhét esztendős volt, amikor a Jive lemezkiadó cég megjelentette Hit me Baby one more time című slágerét. A dal frenetikus sikert aratott szerte a világon, hónapokig vezette a slágerlistákat. A felvétel bekerült a tekintélyes Rolling Stone magazin által összeállított legjobb 25 dal közé is. A számhoz készült videoklipben Britney iskoláslánynak öltözött, ami szédületes hatást váltott ki: milliók őrültek meg a szűzies, de visszafogottságában is érzéki, szexis szőke tinilányért.

A valóságban Britney már régen nem volt szűz, de menedzserei jó érzékkel kihasználták Britney kislányos báját, és romlatlanságára építették az énekesnő egész karrierjét. A recept pedig bevált: világsztár született. Igaz, már ekkoriban számos repedés keletkezett a látszólag tökéletesen kidolgozott képen. 1999 áprilisában jelent meg a Rolling Stone magazin Britneyvel a címlapon: a fiatal lány bugyiban és melltartóban pózolt igen kihívó pózban. Britney a címlap után a liliomtiprók és a leszbikus nők álma is lett.

Rosie o'Donell híres hollywoodi színésznő hetekig zaklatta Britneyt, hogy szeretkezzen vele. – Olyan gyönyörű volt, olyan mosolygós, olyan hamvas... Megláttam, és rögtön felizgultam – mondta a vállaltan leszbikus sztár. Britney ekkoriban sok ellentmondást váltott ki, hiszen nem lehetett nem észrevenni: a tizenhét éves lány melleit megnagyobbították. Britney anyja azt írta könyvében, hogy ekkor romlott meg véglegesen a kapcsolata a lányával. – A kicsi lányom egy szextermék lett. Egy kurva lett. Drogos bulikban adták-vették. Én nem ezt akartam. Próbáltam tenni ellene, de már nem lehetett – mondta Lynne. Ám Spears szerint anyja és menedzsere kötelezték arra, hogy műtesse meg a melleit.

– Az orvosok lebeszéltek róla, hiszen még ki sem fejlődött rendesen a mellem, és kockázatos ebben a korban implantátumot behelyezni. Ám azt mondták, ha világsztár akarok lenni, nagynak kell lenniük a melleimnek – vallotta be az énekesnő. Mindenesetre rajongói nem pártoltak el tőle: 1999-ben 4 díjat nyert a Billboard Music Awards díjátadón, köztük az év legjobb női előadó kategória díját is ő kapta. Egy hónappal később a kedvenc pop/rock előadó kategóriában nyert a American Music Awardson. z előző album sikereit követően Britney 2000-ben megjelentette második nagylemezét Oops!… I Did It Again címmel. Ez rögtön az első helyen debütált az USA-ban, már az első héten 1 319 193 darabot adtak el belőle. A címadó dal már megjelenése napján a rádiólisták élére ugrott, ezzel az összes rekordot megdöntve. Spears hírnevét fokozta, hogy összejött a neves fiúbanda, az N'SYNC oszlopos tagjával, Justin Timberlake-kel. Ugyan a hiszékeny rajongóknak azt vallották, hogy csupán plátói szerelmesek, a valóságban már az első héten lefeküdtek egymással.

– A világ egyik legnagyobb hazugsága volt, hogy Britney és Justin nem szexelnek. Britney ekkoriban már nagyon is aktív szexuális életet élt, és kifejezetten vállalkozó kedvű volt. Timberlake maga mesélte, hogy Britney gyakran megdöbbentette, hogy hány pózban és hányszor akarta csinálni. Egyszer perverznek is nevezte – mesélte Justin barátja az amerikai Globe-nak. 2002 márciusában szakítottak, Timberlake kiadta az énekesnő útját. Britney összetört. – Ekkor siklott ki végleg az élete. Egy borotvával felvágta az ereit. Annyira szerette Justint, hogy nem tudta feldolgozni, a fiú kirúgta – mesélte Spears barátnője. Az énekesnő megindult a lejtőn...