Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb bizonyíték! Justin és Jessica egybekelnek!

2008.12.13

Most már egészen biztos szóba került az esküvő Jessica Biel és Justin Timberlake között, hiszen a színésznő a napokban lelkesen válogatott a szebbnél szebb esküvői ruhák között.

Jessica a magazin friss számában!

 " Az egyik hollywoodi étteremben figyeltem fel Jessicára és egyik barátnőjére. Közelebb húzódtam, és láttam, hogy egy hatalmas esküvői katalógust lapozgatnak, amelyben Monique Lhuillier tervező kreációi láthatók. A barátnője mindegyikről elmondta a véleményét, és együtt próbáltak dűlőre jutni. Annyi biztos, hogy Jessica ragyogott a boldogságtól "- mesélte az étterem egyik vendége.

A színésznő barátnője nem erősítette meg a hírt, de sejtelmesen azt nyilatkozta, hogy Justin sokat komolyodott az elmúlt években. - "Justin is nagyon jól tudja, hogy ha nem lép a közeljövőben, akkor elveszítheti Jessicát. Boldogok és szerelmesek, miért várnának." - titokzatoskodott a hölgy.

A GQ magazin januári címlaplánya

Az esküvő tervezgetése mellett Jessica Bielnek arra is jutott ideje, hogy elkészüljenek róla egy magazinban a legújabb szexi fotói. A köztudottan fitnesz mániás színésznő a GQ magazin januári címlaplánya. Biel nem rejti véka alá, hogy tehetsége mellett bizony a csinos pofija és nagy gonddal kidolgozott teste is hozzájárult a sikeréhez.

"Az arcod és a tested egyértelműen hozzásegíthet, hogy belépj Hollywood ajtaján." - mondja.

Van benne valami, bár láttunk már nagyon szép hölgyeket eltűnni a süllyesztőben, míg kevésbé előnyös külső adottságokkal rendelkező társaik egyre magasabbra törtek.